MENU

 

Our aim is to provide perfectly cooked Italian cuisine using fresh seasonal ingredients in a warm welcoming environment.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

RESERVATIONS

 

Phone:

016 405 488


Email us 

OPENING HOURS
OPENINGSUREN MA-ZA

 

Mon - Sun   

12.00 - 14.00  
18.00 - 22.00  

Menu
  • Aperitieven
    • Bitter Alcohol Vrij (Crodino)
      4.00€
    • Martini Wit/ Rood
      4.50€
    • Sherry Sec
      4.50€
    • Porto Wit/ Rood
      5.50€
    • Campari
      6.00€
    • Pisang Orange
      6.00€
    • Rosso Antico
      5.50€
    • Aperitivo "Gusto dell'Arte"
      7.00€
    • Kirr
      5.50€
    • Kirr Royal
      7.50€
    • Glass Prosecco
      6.00€
    • Gancia
      5.50€
  • Frisdrank
    • Chaudfontaine
      2.50€
    • Fanta/Sprite/Tonic
      2.50€
    • Coca Cola/Light/Zero
      2.50€
    • Ice Tea
      2.80€
    • Sinaasappelsap
      3.00€
    • Italiaans Mineral Water 1/2L
      4.40€
  • Antipasti - Voorgerechten
    • Carpaccio di manzo marinato con rucola nuvole di parmigiano e aceto balsamico di Modena (Carpaccio van gemarineerde ossenhaas met rucola wolken van parmezaan en balsamico azijn van Modena) Carpaccio di manzo marinato con rucola nuvole di parmigiano e aceto balsamico di Modena (Carpaccio van gemarineerde ossenhaas met rucola wolken van parmezaan en balsamico azijn van Modena )
      18.00€
    • Mozzarella alla caprese con origano virens (Mozzarella Caprese stijl met oregano virens) Mozzarella alla caprese con origano virens (Mozzarella Caprese stijl met oregano virens)
      13.00€
    • Rosa di salmone marinato con zucchini rapè e dressing al miele (Roze zalm gemarineerd met courgette en een dressing van honing) Rosa di salmone marinato con zucchini rapè e dressing al miele (Roze zalm gemarineerd met courgette en een dressing van honing)
      16.50€
    • Scampi al profumo di aglio con verdure saltate al timo (Scampi op smaak gebracht met knoflook en gekruid met tijm) Scampi al profumo di aglio con verdure saltate al timo (Scampi op smaak gebracht met knoflook en gekruid met tijm)
      16.50€
    • Bruschette miste assortite (Diverse gemengde bruschetta) Bruschette miste assortite (Diverse gemengde bruschetta)
      8.50€
    • Straccetti di suino con insalata di verdure e aceto balsamico di Modena (Reepjes varkensvlees met groenten en balsamico-azijn van Modena) Straccetti di suino con insalata di verdure e aceto balsamico di Modena (Reepjes varkensvlees met groenten en balsamico-azijn van Modena)
      13.00€
    • Insalata di mare tiepida (Lauwe vis salade) Insalata di mare tiepida (Lauwe vis salade)
      16.00€
  • Pasta
    • Lasagnetta con asparagi e pancetta Lasagne met asperges en spek
      12.50€
    • Spaghetti alla carbonara Spaghetti met eieren, room, spek en peper
      10.00€
    • Tortelloni al ripieno di merluzzo con burro pinoli ed estragone Tortelloni gevuld met kabeljauw, pijnboompitten en dragon boter
      15.50€
    • Tagliolini all’uovo con salmone fumé julienne di verdure e crema di latte Huisgemaakte tagliolini op basis van ei. Met gerookte zalm, julienne groenten en room.
      15.50€
    • Penne vegetariane Penne met groenten en tomatensaus
      13.00€
    • Penne con scampi e zucchine scampi’s, courgette, tomatensaus,room
      15.00€
    • Penne ai quattro formaggi met kazen en roomsaus
      12.00€
  • Secondi piatti
    i nostri secondi piatti sono sempre accompagnati dal relativo contorno di spaghetti (Onze hoofdgerechten worden altijd begeleid met spagetti)
    • Filetto di merluzzo al vapore con salsa di pomodoro fresco crema di latte e porro (Kabeljauwfilet gestoomd met verse tomatensaus met room en prei) Filetto di merluzzo al vapore con salsa di pomodoro fresco crema di latte e porro (Kabeljauwfilet gestoomd met verse tomatensaus met room en prei)
      21.00€
    • Guazzetto di scampi con olive origano lauro capperi e pomodorini (Soepje van scampi’ s met olijven, kappertjes, oregano, laurier en kerstomaatjes) Guazzetto di scampi con olive origano lauro capperi e pomodorini (Soepje van scampi’ s met olijven, kappertjes, oregano, laurier en kerstomaatjes)
      24.50€
    • Mazzancolle scottadito con pinzimonio (Gegrilde gamba’s in grof zeezout met fijn gesneden groenten op draditionele wijze van Toscana) Mazzancolle scottadito con pinzimonio (Gegrilde gamba’s in grof zeezout met fijn gesneden groenten op draditionele wijze van Toscana)
      27.00€
    • Rognone trifolato con funghi di bosco e salsa demi-glace (Kalfsniertjes met bospaddestoelen in saus gemaakt van het kalfsbouillon) Rognone trifolato con funghi di bosco e salsa demi-glace (Kalfsniertjes met bospaddestoelen in saus gemaakt van het kalfsbouillon)
      22.00€
    • Scaloppe di vitello con prosciutto crudo salvia e vino bianco (Escalope van kalfsvlees met parma ham en salie en witte wijn) Scaloppe di vitello con prosciutto crudo salvia e vino bianco (Escalope van kalfsvlees met parma ham en salie en witte wijn)
      21.00€
    • Ossobuco in gremolada con verdure di stagione (Ossobuco gestoofd in de pan met de verfijnde schil van citroen en rozemarijn, seizoensgroenten) Ossobuco in gremolada con verdure di stagione (Ossobuco gestoofd in de pan met de verfijnde schil van citroen en rozemarijn, seizoensgroenten)
      22.00€
    • Piccata di vitello al vino Marsala con verdurine saltate al burro e timo (Piccata van kalfsvlees gemaakt in Marsala wijn met gebakken julienne groenten in boter en tijm) Piccata di vitello al vino Marsala con verdurine saltate al burro e timo (Piccata van kalfsvlees gemaakt in Marsala wijn met gebakken julienne groenten in boter en tijm)
      21.00€
    • Brasato al Chianti e julienne di verdure (Gestoofde entrecote in Chianti uit Piemontese wijze en julienne groenten) Brasato al Chianti e julienne di verdure (Gestoofde entrecote in Chianti uit Piemontese wijze en julienne groenten)
      23.00€
    • Tagliata di filetto grillé con crema di parmigiano ( Gesneden ossenhaas gegrilde met saus gemaakt van parmezaanse kaas) Tagliata di filetto grillé con crema di parmigiano ( Gesneden ossenhaas gegrilde met saus gemaakt van parmezaanse kaas)
      28.00€
    • Roll di agnello glassato al miele (Rol lam geglazuurd in de oven met honing) Roll di agnello glassato al miele (Rol lam geglazuurd in de oven met honing)
      25.00€
    • Bollito di manzo in salsa verde ( Gekookte rundsvlees geserveerd in een groene saus gemaakt van groenten )
      20.00€
  • Contorni
    • Insalata mista (Gemengde sla) Insalata mista (Gemengde sla)
      6.00€
    • Verdure saltate (Gebakken groenten) Verdure saltate (Gebakken groenten)
      7.50€
  • Dessert
    • Tartufo gelato con vellutata di fragole (Tartufo ijs met dressing van aardbeien) Tartufo gelato con vellutata di fragole (Tartufo ijs met dressing van aardbeien)
      8.00€
    • Tortino al cioccolato caldo con cuore morbido (Warme chocolade taart met vanbinnen gesmolte chocolade) Tortino al cioccolato caldo con cuore morbido (Warme chocolade taart met vanbinnen gesmolte chocolade)
      8.50€
    • Tiramisù in coppa (Coup tiamisu) Tiramisù in coppa (Coup tiamisu)
      8.00€
    • Sorbetto ghiacciato al limone (Citroen sorbait) Sorbetto ghiacciato al limone (Citroen sorbait)
      8.00€
    • Gelato alla vaniglia con zabaione caldo (Sabayon met een bol vanile ijs) Deze dessert heeft wat meer tijd nodig dan de andere dessert’s Gelato alla vaniglia con zabaione caldo (Sabayon met een bol vanile ijs) Deze dessert heeft wat meer tijd nodig dan de andere dessert’s
      8.00€
    • Mousse al cioccolato gran Cru (Chocolademousse gemaakt van chocolade uit venezuela) Mousse al cioccolato gran Cru (Chocolademousse gemaakt van chocolade uit venezuela)
      8.00€
    • Formaggi misti (3 Kaassoorten, parmezaanse kaas, gorgonzola, belpaese) Formaggi misti (3 Kaassoorten, parmezaanse kaas, gorgonzola, belpaese)
      9.00€

Location:
Hertogstraat 160
3001 Heverlee, Belgium

Web-Stat: real-time traffic stats for your web site (259994)